Monday, December 3, 2012

Meisterschule No. 7.


Some impressions from the Political Get-together we hosted at the end of October in Cologne.

An amuse bouche, two appetizers, a main course and a dessert buffet were served.


Amongst others: tomato parfait, guacamole, salmon roses, turkey mille feuille with grilled vegetables, walnut-celery puree, venison filet, chanterelles, biscuits, ice cream bombes, "Baumkuchen" pudding, different kinds of cheeses.


...

Ein paar Eindrücke vom Politischen Forum Ende Oktober hier in Köln. 

Es wurden ein Amuse Bouche, zwei Vorspeisen, ein Hauptgang und ein Dessertbuffet kredenzt. 

Unter anderem Tomatenparfait, Guacomole, Lachsrosen, Puten Mille Feuille mit gegrilltem Gemüse, Walnuss-Selerie Püree, Rehrückenfilet, Pfifferlinge, Teegebäck, Eisbomben, Baumkuchenpudding, Käse in vielen Variationen.